Aanbouw en Verbouwing

Vanaf advies tot oplevering, geef je verbouwing uit handen zodat je weet dat het in orde komt.
Bij een aanbouw of aanpassing aan uw woning komt veel kijken. Er moeten veel keuzes gemaakt worden. Het is prettig als u voor het hele project één aanspreekpersoon heeft. Hoe beter de voorbereiding, hoe soepeler alles verloopt en hoe beter het eindresultaat.

Stappenplan

Ten eerste moet er beslist worden hoe de aanpassing eruit komt te zien, waar het aan moet voldoen en welke materialen er gebruikt gaan worden. Gedegen advies kan u veel geld en ergernis besparen.
Indien nodig of gewenst wordt de hulp van een architect ingeschakeld. Daarna wordt er een tekening gemaakt waarmee de bouwvergunning aangevraagd wordt.

Het geeft rust als u weet dat een vakman alles voor u regelt en ervoor zorgt dat de juiste vakmensen ingehuurd worden, de planning, het budget en de werkzaamheden in de gaten gehouden worden. Het bespaart u veel energie en onnodige kosten. Wel zo prettig.

Architect

Om ervoor te zorgen dat de bouwplannen goedgekeurd worden, schakelen we indien nodig en na overleg, een architect uit ons netwerk in. Daarnaast maken we regelmatig gebruik van de kwaliteiten van een interieurarchitect die een plattegrond van de inrichting maakt. Aan de hand daarvan bekijkt hij of de ramen, deuren en lichtpunten op de juiste plek zitten. Het zorgt ervoor dat het eindresultaat aansluit op uw wensen en verwachtingen.Verbouwing-vanbaalbouw.nlAanbouw

Aanbouw, oftewel het vergroten van de woning wordt veel toegepast. Denk daarbij aan het verlengen van de woonkamer of het vergroten van de keuken. Het plaatsen van een erker of een dakopbouw om een badkamer of extra slaapkamer te creëren.
Het eindresultaat valt of staat met gedegen advies en de juiste vakmensen.

Verbouwing

Keuken, badkamer, herindelen woning, woning aanpassen voor mindervaliden. Grote of kleinere aanpassingen moeten netjes en goed uitgevoerd worden. Materiaalkeuze en advies over de mogelijkheden zijn bepalend voor de kosten en het eindresultaat.
Profiteer van onze kennis, ervaring en vakmensen.

Belangrijk

Wat wij heel belangrijk vinden, is het luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Het meedenken en dan adviseren. De beste oplossing zoeken binnen de mogelijkheden en het budget. Daarna zijn een goede planning, controle en regelmatig overleg essentieel om de klus optimaal te klaren.
Het betrokken houden van de opdrachtgever komt het project altijd ten goede. Het voorkomt verrassingen achteraf.

Heeft u plannen voor een verbouwing? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.