Kozijnen

Deuren, kozijnen, raampartijen en dakkapellen bepalen de uitstraling van uw woning en het leefcomfort. Daarom is gedegen advies over materiaalkeuze, lichtinval, isolatie en ventilatie voorwaarde voor jarenlang woonplezier.
Na het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden, zorgen wij voor de bouwtekening, vergunning en de bestelling.

Nauwkeurig inmeten voorkomt veel oponthoud en geeft het mooiste resultaat. Wij zijn daar erg precies in. Zodra de kozijnen, ramen en deuren geleverd zijn, worden ze geplaatst en wordt alles netjes afgewerkt.

Onderdeel van een groter projectKozijnen-vanbaalbouw.nl

Het vervangen van ramen en deuren en het plaatsen van een dakkapel gaan vaak samen met een uitbouw of verbouw, waardoor er diverse soorten werkzaamheden gedaan moeten worden. Denk daarbij aan het metselen en afwerken van muren, het storten van een vloer, dakbedekking en bedrading. Het voorbereiden en aansluiten van een keuken of het isoleren van het dak.
Het is prettig als er voor al deze werkzaamheden één aanspreekpunt is die de juiste vakmensen en leveranciers kent, die de planning maakt, het budget bewaakt en het overzicht houdt. Wij houden u op de hoogte tijdens de werkzaamheden en zorg ervoor dat de verbouwing goed verloopt. Voordat een project opgeleverd wordt, lopen we met de opdrachtgever alles nauwkeurig na, zodat wij zeker weten dat het eindresultaat naar wens is.

Dakkapellen en dakramen

Het plaatsen of vervangen van een dakkapel of dakraam, zorgt voor vergroting van de leefruimte op de bovenverdieping. Daarnaast zorgen dakramen voor extra licht in een uitbouw. Kortom: ze verbeteren het wooncomfort in uw huis. Er is heel veel keus in soorten, modellen en maten.
Wij denken met u mee over de mogelijkheden, rekening houdend met uw wensen en de welstandscommissie. Op die manier heeft u jarenlang plezier van uw investering.

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans. Alle ramen en buitendeuren die wij plaatsen zijn standaard voorzien van inbrekerswerend hang- en sluitwerk, bevestigd volgens het politiekeurmerk. Daarbij vervangen wij desgewenst bestaand hang en sluitwerk voor veilige 3 puntsloten.
Om u optimaal te adviseren, kunnen wij uw hele woning checken op inbraakgevoelige punten, zodat u weet wat de zwakke plekken zijn en wat het kost om deze te beveiligen.

Kortom

Zowel voor het vervangen of plaatsen van een kozijn, deur of raam tot een complete aanbouw of verbouwing, bent u bij Aannemersbedrijf H. van Baal op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z, oftewel van Advies tot Zeer tevreden geregeld wordt.

Maak direct een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken.