Bouwwerkzaamhedenbouwwerkzaamheden- vanbaalbouw.nl

Als aannemersbedrijf en timmerman, kan H. van Baal alle soorten bouwwerkzaamheden voor u verzorgen. Van grote tot kleine klussen.
Net werk en goede afwerking levert u jarenlang plezier op. Dat is altijd ons streven.

Ramen, deuren, kozijnen en inbraakpreventie

Wilt u uw ramen, deuren en of kozijnen vervangen? Wij zorgen ervoor dat het goed en netjes gebeurd met inbraakwerende 3 punts veiligheidssloten. En lopen desgewenst uw huis na op inbraakgevoelige punten, waarna wij u adviseren over de mogelijke maatregelen.

Aan- en Verbouw

Met een aanbouw of verbouwing van uw woning creëert u meer ruimte, een betere indeling en meer sfeer in uw huis. Voor het echter zo ver is, moet er veel gebeuren. Door deze klus over te laten aan vakmensen met jarenlange ervaring, bent u verzekerd van optimaal resultaat.

Woningaanpassingen

Van beugels plaatsen in de toiletruimte en badkamer, tot verbreden van de doorgangen en het creëren van een slaap- en badkamer op de begane grond, wij regelen het voor u. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Nieuwbouwbouwwerkzaamheden- vanbaalbouw.nl

Het bouwen van een huis is een zeer complexe onderneming. Er zijn veel beslissingen die genomen moeten worden en veel keuzes die gemaakt moeten worden. Er moet rekening gehouden worden met de indeling, uw wensen en de omgeving. Er moeten een planning komen enzovoorts, enzovoorts.

Laat ons u helpen om het huis te bouwen dat voldoet aan uw wensen, binnen de mogelijkheden en het budget. Profiteer van onze materiaalkennis, vakmanschap, timmermansoog, netwerk van betrouwbare vakmensen en jarenlange ervaring.
Laat het aan ons over, maar blijf nauw betrokken door regelmatig overleg.

Civiel onderhoud voor industrie

Alles wat er te klussen valt in en rond een bedrijfspand regelen wij voor u. Wel zo prettig om er verzekerd van te zijn dat onderhoudswerkzaamheden altijd snel en goed uitgevoerd worden.
Probeer het uit en vraag daarna naar de mogelijkheden van het H.van Baal OnderhoudsAbonnement.

Als u verzekerd wilt zijn van een goed eindresultaat, dan laat u uw klus over aan Van Baal. Bel of mail ons, wij helpen u graag.